Wednesday, December 21, 2016

READY STOCK, READY STOCK๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

LOFA SUIT 3.0

Assalamualaikum suri-suri hati semua ,
Atas permintaan Ramai Kami Restock LOFA 3.0
Jom jadi cantik ayu menawan ala2 suri hati mr.pilot dengan set LOFA SUIT  ni. Kali ni kami bagi sis diluar sana semua jatuh cinta sampai makan tak lalu, tidur tak lena dengan LOFA SUIT kami ni. Hanya RM109 sahaja + FREE POSTAGE!!!

⚡️Material : Como Crepe (tidak jarang ,selesa dipakai walaupun di panas terik dan ironless)
⚡️Nursing friendly (hidden zipped di tengah dada)
⚡️Wudhu' friendly (hidden zip di lengan)
⚡️Poket di sebelah kanan baju
⚡️Poket di sebelah kanan seluar (boleh muat botol susu ๐Ÿ˜)
⚡️Zip di bahagian tengah seluar
⚡️Getah seluar half
⚡️6warna & corak pilihan 
⚡️Saiz - S M L XL XXL 

*sila ambil kira faktor pencahayaan.

STOCK ADALAH TERHAD! SIAPA CEPAT DIA DAPAT ๐Ÿ˜˜

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
harga jualan : RM109

Whatsap / telegram 0104341803
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ






Sunday, November 13, 2016

Kurung eva batch 3


















Ramai menanti kehadirannya. Munculnya sesekali dan terus menggegar industri. Power tak power lah kan ๐Ÿ˜€

Batch yang lepas ramai makan hati tak sempat sambar untuk diri sendiri, kali ni mesti jadikan hak milik abadi!

Eva kurung bukan sekadar kurung. Kami janjikan kehebatan eva :-

๐Ÿ”ดMaterial poly crepe ringan (lembut dan selesa)
๐Ÿ”ดNursing dan wudhu friendly
๐Ÿ”ดCuting baju loose
๐Ÿ”ดSize S-XXXL
๐Ÿ”ดRM119 termasuk pos seluruh Malaysia
๐Ÿ”ด10 design special yang up to date

Lekasla beli sebelum terlambat”

Whatsap /telegram
0104341803
0104341803
0104341803
0104341803

Kami juga mengalu alu kan sesiapa sahaja bminat untuk menjadi dropship.

Wednesday, August 31, 2016









Istimewa Baju Dewi Hanya RM135 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia

❤ Material Chiffon dan siap Full linning
❤ Nursing dan wudhu friendly
❤ Baju potongan kurung moden tapi masih sopan
❤ Kain potongan payung tapi masih selesa bergerak
❤ 6 colour ombre yang mengancam jiwa
❤ Dihiasi chuncky beads yang simple di hujung tangan
❤ Size XS-XXL
❤ RM135 termasuk pos

Harga berbaloi dengan kualiti, bak kata sis harga kasih sayang peluk cium macam tuuu

Whatsap /telegram 0104341803
Cod shah alam sec 7 18 24 28 n kawasan berhampiran
















AMEENA BATCH 2 

RETAIL RM129
(FREE POSTAGE)

✔Menggunakan meterial terbaik dan berkualiti iaitu como crepe.
✔mudah digosok,tahan lasak,lembut dan flow
✔terdapat 10 warna yg sangat gorjes
✔mesra wudhu'- dgn bukaan berzip dihujung lengan
✔mesra menyusu- dgn bukaan zip di 

dada
✔ size daripada s hingga xxxl
⛔Perhatian๐Ÿ“ก๐Ÿ“ก๐Ÿ“กAmeena batch 1 mendapat permintaan yg sangat tinggi sehingga ada yg menggigit jari...jadi jangan terlepas peluang kali ni ye..cepat grab sebelum kehabisan stok

Whatsap 0104341803 cod shah alam seksyn 28 seksyen 7 24 18 dan kawasan berdekatan.. 

Sesiapa berminat menjadi dropship blh pm saya yer.. sy adalah agent glory awesome emaane dira estifa. 

Friday, August 19, 2016


















Blouse Amber

*Material Poly crepe lembut dan serap peluh
*Dihiasi Tweed exclusive sangat menaikkan seri
*Nursing dan wudhu friendly
*Cuting baju loose
*Size XS-XXXL
*RM65 termasuk pos seluruh Malaysia
*6 colour special

Harga jual RM65

Nak Dapatkan Segera?

Whatsapp tele 0104341803
Page : pakaian murah

https://m.facebook.com/rorinamuda/?ref=bookmarks
#sayajualmurah #bazar #bazaarpaknil #blouse #blousemalaysia  #blousemalaysiamurah #kurung #kurungmoden #glory #agentsahaglory